Мени
Продавница
00

Cart

Потопна пумпа CSP400C – INOX SLIM

4.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Моќност (W): 400
 • Максимална потисна висина (m): 6,5
 • Максимален проток (l/h): 7500
 • Должина на кабел (m): 10
 • Тежина (kg): 3,9
 • Ширина на пумпата (mm): 155
 • Приклучок за цевка (mm): 25-35
 • Автоматско активирање со пловак
 • Куќиште од нерѓосувачки челик INOX
 • За чиста вода во фонтани

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Потопна пумпа 400W – CSP400C – INOX SLIM
Технички податоци
 • Моќност (W): 400
 • Максимална потисна висина (m): 6,5
 • Максимален проток (l/h): 7500
 • Должина на кабел (m): 10
 • Тежина (kg): 3,9
 • Ширина на пумпата (mm): 155
 • Приклучок за цевка (mm): 25-35
 • Автоматско активирање со пловак
 • Куќиште од нерѓосувачки челик INOX
 • За чиста вода во фонтани

Дополнителни информации

Тежина 3,9 кг
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена