Мени
Продавница
00

Cart

Полнач за акумулатори 6V – 12V

2.499,00 ден со вклучен ДДВ

  • Напон 230V, 50Hz
  • Моќност M ax. 110W
  • Капацитет на батерија Min. 20Ah – Max. 75Ah

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

BCM1021 – Полнач за акумулатори 6V – 12V
Спецификации
  • Напон 230V, 50Hz
  • Моќност M ax. 110W
  • Капацитет на батерија Min. 20Ah – Max. 75Ah
Опис
  • Амперметар
  • 6/12V полнење
Вклучено
  • Комплет стеги за акумулатор
  • 10A осигурувач

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло