Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПНЕВМАТСКИ АЛАТИПневматски ударни одвртувачиПневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура z

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура z

5.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Механизам: Двоен ударен чекан
 • Брзина (min-1): 7.000
 • Прифат: 1/2˝
 • Максимален вртежен момент (Nm): 570
 • Тежина (kg): 2,6
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 204
 • Поврзување: 1/4˝

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматски ударен одвртувач/завртувач во гарнитура Z – 1/2
Технички податоци
 • Механизам: Двоен ударен чекан
 • Брзина (min-1): 7.000
 • Прифат: 1/2˝
 • Максимален вртежен момент (Nm): 570
 • Тежина (kg): 2,6
 • Потрошувачка на воздух (l/min): 204
 • Поврзување: 1/4˝
Вклучено
 • 10 ударни битови 1/2
 • Големина: 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27 mm
 • Продолжеток 1/2
 • Масло за подмачкување
 • Конектор
 • Имбус клуч

Дополнителни информации

Тежина 2,6 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло