Мени
Продавница
00

Cart

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал

2.999,00 ден со вклучен ДДВ

  • Фреквенција на сечење (min-1): 10.000
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 184
  • Работен притисок (bar): 6,2 бари
  • Приклучок: 1/4˝
  • Максимална дебелина на сечење: Fe до 1,6 mm, Alu до 2,0 mm

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

Пневматска убодна пила за сечење лим/метал
Техничка информација
  • Фреквенција на сечење (min-1): 10.000
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 184
  • Работен притисок (bar): 6,2 бари
  • Приклучок: 1/4˝
  • Максимална дебелина на сечење: Fe до 1,6 mm, Alu до 2,0 mm

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло