Мени
Продавница
00

Cart

Перач под висок притисок – STORM 225 R

34.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Моќност (W): 3200
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50
 • Макс. притисок (bar): 225
 • Макс. проток на вода (l/h): 540
 • Дозволена температура на водата (C): од 5 – 50 степени
 • Заштита од вода: IPX5
 • Димензии (l x w x h) (cm): 960 x 420 x 400
 • Тежина (kg): 30

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Перач под висок притисок 3200W – 225bar – STORM225 R
Технички податоци
 • Моќност (W): 3200
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50
 • Макс. притисок (bar): 225
 • Макс. проток на вода (l/h): 540
 • Дозволена температура на водата (C): од 5 – 50 степени
 • Заштита од вода: IPX5
 • Димензии (l x w x h) (cm): 960 x 420 x 400
 • Тежина (kg): 30
Основна опрема
 • Перач под висок притисок во компактно куќиште
 • Големи транспортни тркала
 • Вграден резервоар за шампон
 • Асинхрон мотор
 • Алуминиумска пумпа со месинг клипови (клипови со двојна заптивка)
 • Сите делови низ кои се движи водата се метални
 • Макара за црево
 • Метален пиштол за висок притисок
 • Гумено црево под висок притисок со челична арматура, долго 8m
 • Метален пиштол со 4 млазници за брзини и турбо млазница
 • 4 заменливи млазници: 3 за различни форми на млаз + 1 за шампон
 • Игла за чистење на млазницата

Дополнителни информации

Тежина 30 кг
Димензии 960 × 420 × 400 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz