Мени
Продавница
00

Cart

Масло за завоен компресор MAQ V46 – 5L

5.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

• Исклучителна оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси на високи и ниски температури
• Минимални наслаги и тиња
• Супериорна заштита од абење
• Многу продолжени интервали на одвод
• Намалено пенење и внесување воздух
• Потенцијални заштеди на енергија
• Одлична заштита од корозија

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Масло за завоен компресор MAQ V46 – 5L
Карактеристики

• Исклучителна оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси на високи и ниски температури
• Минимални наслаги и тиња
• Супериорна заштита од абење
• Многу продолжени интервали на одвод
• Намалено пенење и внесување воздух
• Потенцијални заштеди на енергија
• Одлична заштита од корозија

Технички податоци

• Вискозитет на 40 °C: 46 cSt
• Вискозитет на 100 °C: 8,03 cSt
• Густина на 15 °C: 0,838 kg/l
• Точка на палење – отворено: 215 °C
• Точка на депресија: -34 °C

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Бренд

Земја на потекло