Мени
Продавница
00

Cart

Масло за вакум пумпа MAQ V95 – 5L

4.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

• Исклучителна оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси на високи и ниски температури
• Минимални наслаги и тиња
• Супериорна заштита од абење
• Продолжени интервали на одвод
• Намалено пенење и внесување воздух
• Потенцијални заштеди на енергија
• Одлична заштита од корозија
• Ниска испарливост
• Висока отпорност на оксидација
• Намалено формирање на карбон и лакови
• Подолг век на траење на маслото

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Масло за вакум пумпа MAQ V95 – 5L
Карактеристики

• Исклучителна оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси на високи и ниски температури
• Минимални наслаги и тиња
• Супериорна заштита од абење
• Продолжени интервали на одвод
• Намалено пенење и внесување воздух
• Потенцијални заштеди на енергија
• Одлична заштита од корозија
• Ниска испарливост
• Висока отпорност на оксидација
• Намалено формирање на карбон и лакови
• Подолг век на траење на маслото

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Бренд

Земја на потекло