Мени
Продавница
00

Cart

Масло за ротирачки компресор MAQ V96 – 5L

6.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

• Висока оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси при високи и ниски температури
• Ниско формирање на наслаги и тиња
• Ефикасна заштита од абење и корозија
• Продолжени интервали на замена на маслото
• Намалено пенење и внесување воздух
• Пониски нивоа на испарливост
• Висока отпорност на оксидација
• Стабилност при работа под висок притисок
• Добри својства на раздвојување на вода и масло
• Ниска точка на истекување
• Потенцијални заштеди на енергија

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Масло за ротирачки компресор MAQ V96 – 5L
Карактеристики

• Висока оксидативна и термичка стабилност
• Одлични перформанси при високи и ниски температури
• Ниско формирање на наслаги и тиња
• Ефикасна заштита од абење и корозија
• Продолжени интервали на замена на маслото
• Намалено пенење и внесување воздух
• Пониски нивоа на испарливост
• Висока отпорност на оксидација
• Стабилност при работа под висок притисок
• Добри својства на раздвојување на вода и масло
• Ниска точка на истекување
• Потенцијални заштеди на енергија

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Бренд

Земја на потекло