Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИKомпресори за бензински станициКомпресор за бензински станици – BS steber inox 1

Компресор за бензински станици – BS steber inox 1

0,00 ден со вклучен ДДВ

  • BS steber inox 1
  • Технички параметри во зависност од потребите

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Компресор за бензински станици – BS steber inox 1
Технички податоци
  • BS steber inox 1
  • Технички параметри во зависност од потребите

Дополнителни информации

Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена