Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКомпресори со погон на ременКомпресор со погон на ремен JPN540/200 (вертикален)

Компресор со погон на ремен JPN540/200 (вертикален)

75.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Проток на воздух (l/min): 510
 • Вртежи во минута (min-1): 1400
 • Моќност на моторот (kW): 3
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 200
 • Димензии (l x w x h) (mm): 560 x 810 x 1830
 • Тежина (kg): 132
 • Ниво на бучава (dB): 95

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор со погон на ремен JPN540/200 – 3KW – 10bar (вертикален)
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 510
 • Вртежи во минута (min-1): 1400
 • Моќност на моторот (kW): 3
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 200
 • Димензии (l x w x h) (mm): 560 x 810 x 1830
 • Тежина (kg): 132
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Тежина 132 кг
Димензии 560 × 810 × 1830 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz