Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКомпресори со погон на ременКомпресор со погон на ремен BVI330/90 (вертикален)

Компресор со погон на ремен BVI330/90 (вертикален)

60.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Проток на воздух (l/min): 330
 • Вртежи во минута (min-1): 1480
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 90
 • Димензии (l x w x h) (mm): 605 x 50 x 1230
 • Тежина (kg): 66
 • Ниво на бучава (dB): 95

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор со погон на ремен МА BVI330/90 (вертикален, со тркала) – 2.2KW – 10bar
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 330
 • Вртежи во минута (min-1): 1480
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 90
 • Димензии (l x w x h) (mm): 605 x 50 x 1230
 • Тежина (kg): 66
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Тежина 66 кг
Димензии 605 × 50 × 1230 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz