Мени
Продавница
00

Cart

Компресор со погон на ремен JP360/50L

25.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Проток на воздух (l/min): 350
 • Вртежи во минута (min-1): 950
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): 50
 • Димензии (l x w x h) (mm): 830 x 350 x 780
 • Тежина (kg): 54
 • Ниво на бучава (dB): 95

 

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Компресор со погон на ремен JP360/50L – 2.2KW – 220V – 8bar
Tехнички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 350
 • Вртежи во минута (min-1): 950
 • Моќност на моторот (kW): 2.2
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): 50
 • Димензии (l x w x h) (mm): 830 x 350 x 780
 • Тежина (kg): 54
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Тежина 54 кг
Димензии 830 × 350 × 780 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz