Мени
Продавница
00

Cart

Компресор со погон на ремен JPN1250/500L

250.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Проток на воздух (l/min): 1.230
 • Вртежи во минута (min-1): 1.250
 • Моќност на моторот (kW): 7,5
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 11
 • Волумен на сад под притисок (l): 500
 • Димензии (l x w x h) (mm): 2080 x 700 x 1450
 • Тежина (kg): 297
 • Ниво на бучава (dB): 95

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор со погон на ремен JPN1250/500L
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 1.230
 • Вртежи во минута (min-1): 1.250
 • Моќност на моторот (kW): 7,5
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 11
 • Волумен на сад под притисок (l): 500
 • Димензии (l x w x h) (mm): 2080 x 700 x 1450
 • Тежина (kg): 297
 • Ниво на бучава (dB): 95

Дополнителни информации

Тежина 218 кг
Димензии 2080 × 700 × 1450 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz