Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКомпресори со агрегатски погонКомпресор со агрегатски погон (бензин) ЈPN400/100L

Компресор со агрегатски погон (бензин) ЈPN400/100L

120.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Проток на воздух (l/min): 390
 • Вртежи во минута (min-1): 1100
 • Моќност на моторот (kW): 4.0
 • Бензински мотор HONDA
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 100
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1160 x 480 x 950
 • Тежина (kg): 88
 • Ниво на бучава: 95 dB

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Компресор со агрегатски погон (бензин) ЈPN400/100L – 4.0KW – 10bar
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 390
 • Вртежи во минута (min-1): 1100
 • Моќност на моторот (kW): 4.0
 • Бензински мотор HONDA
 • Максимален работен притисок (bar): 10
 • Волумен на сад под притисок (l): 100
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1160 x 480 x 950
 • Тежина (kg): 88
 • Ниво на бучава: 95 dB

Дополнителни информации

Тежина 88 кг
Димензии 1160 × 480 × 950 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Гориво

Бензин

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена