Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S – Апсорбер за влага TROTEC

400.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 320 l
 • Проток на воздух: 2150 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Потрошувачка на електрична енергија: 4.9 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава: 56 ​​dB (A класа)
 • За простор до: 3200 m3

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Индустриски одвлажнувач на воздух DH115 S – Апсорбер за влага TROTEC
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 97 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 245 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 320 l
 • Проток на воздух: 2150 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Напон/фреквенција: 380V/50 Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија: 4.9 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава: 56 ​​dB (A класа)
 • Должина, ширина, висина: 470 x 775 x 1635 mm
 • Тежина: 150 kg
 • За простор до: 3200 m3
 • Земја на потекло: Германија
Опрема
 • Мултифункционален LCD дисплеј
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Вградена пумпа до 5м висина за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување

Дополнителни информации

Тежина 150 кг
Димензии 470 × 775 × 1635 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

380 V, 50 Hz