Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S – Апсорбер за влага TROTEC

350.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 200 l
 • Проток на воздух: 1700 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Потрошувачка на електрична енергија: 3 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава (dB): 56 ​​dB (A класа)
 • За простор до: 2500 m3

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Индустриски одвлажнувач на воздух DH105 S – Апсорбер за влага TROTEC
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 70 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 175 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 200 l
 • Проток на воздух: 1700 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Ел. врска (V/Hz/f): 380/50
 • Потрошувачка на електрична енергија: 3 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава (dB): 56 (A класа)
 • Димензии (l x w x h) (mm): 470 x 615 x 1653
 • Тежина (kg): 124
 • За простор до: 2500 m3
 • Земја на потекло: Германија
Опрема
 • Мултифункционален LCD дисплеј
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Вградена пумпа до 4 метра висина за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување

Дополнителни информации

Тежина 124 кг
Димензии 470 × 615 × 1653 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

380 V, 50 Hz