Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАГРЕАЛКИДизел греалкиИндустриска дизел греалка со издув за гасови OG-30 IND

Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-30 IND

49.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Грејна моќност (kW): 30
 • Проток на воздух (m3/h): 780
 • Волумен на резервоарот (l): 56
 • Гориво: дизел
 • Дијаметар на издувот/оџакот (mm): 120
 • Дијаметар на цевката на излезот за топол воздух (mm): 232
 • Вграден термостат за регулација
 • Робусни транспортни тркала
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 300 до 600 m2

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 30KW – OG-30 IND (300 – 600m2)

Технички податоци

 • Грејна моќност (kW): 30
 • Проток на воздух (m3/h): 780
 • Потрошувачка на гориво (l/h): 2,4
 • Волумен на резервоарот (l): 56
 • Гориво: дизел
 • Дијаметар на издувот/оџакот (mm): 120
 • Дијаметар на цевката на излезот за топол воздух (mm): 232
 • Тежина (kg): 32,5
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1110 x 490 x 750
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Вграден термостат за регулација
 • Робусни транспортни тркала
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 300 до 600 m2

Дополнителни информации

Тежина 32,5 кг
Димензии 1100 × 490 × 750 cm
Бренд

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Земја на потекло