Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАГРЕАЛКИДизел греалкиИндустриска дизел греалка со издув за гасови OG-20 IND

Индустриска дизел греалка со издув за гасови OG-20 IND

39.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Грејна моќност (kW): 20
 • Проток на воздух (m3/h): 750
 • Волумен на резервоарот (l): 24
 • Гориво: дизел
 • Дијаметар на издувот/оџакот (mm): 120
 • Дијаметар на цевката на излезот за топол воздух (mm): 232
 • Вграден термостат за регулација
 • Робусни транспортни тркала
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 200 до 400 m2

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

Индустриска дизел греалка со издув за гасови 20KW – OG-20 IND (200 – 400m2)
Технички податоци
 • Грејна моќност (kW): 20
 • Проток на воздух (m3/h): 750
 • Потрошувачка на гориво (l/h): 1,6
 • Волумен на резервоарот (l): 24
 • Гориво: дизел
 • Дијаметар на издувот/оџакот (mm): 120
 • Дијаметар на цевката на излезот за топол воздух (mm): 232
 • Тежина (kg): 22
 • Димензии (l x w x h) (mm): 840 x 450 x 695
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Вграден термостат за регулација
 • Робусни транспортни тркала
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 200 до 400 m2

Дополнителни информации

Тежина 22 кг
Димензии 840 × 450 × 695 cm
Бренд

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

230 V, 50 Hz

Земја на потекло