Мени
Продавница
00

Cart

Преносен безмаслен компресор 1100W

8.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис


CRM1049 – Преносен безмаслен компресор FERM 1100W

Спецификации

– Напон: 230V, 50HZ

– Моќност: 1.100W (S3-15%)

– Брзина на на празен од: 3.550/min.

– Проток: 180 liter/min.

Опис

– Безмаслен

– 3m гумено црево со универзален конектор

– Мекан ракофат

– 5m кабел

Вклучено

– Манометар за пумпање гуми

– Дувалка

– 3 адаптери