Мени
Продавница
00

Cart

Електрична мешалка за боја и маси 1400W

6.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1400W
 • Брзина на празен од 1: 180-380/min.
 • Брзина на празен од 2: 300-650/min.
 • Lock-on копче
 • Варијабилна контрола на брзина
 • 2 механички брзини
 • Мешач вклучен
 • Дијаметар на мешалка: 120 mm
 • 3m гумен кабел

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

PMM1006 – Електрична мешалка за боја и маси 1400W
Спецификации
 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1400W
 • Брзина на празен од 1: 180-380/min.
 • Брзина на празен од 2: 300-650/min.
Опис
 • Lock-on копче
 • Варијабилна контрола на брзина
 • 2 механички брзини
 • Мешач вклучен
 • Дијаметар на мешалка: 120 mm
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Универзален мешач
 • 2 клуча

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло