Мени
Продавница
00

Cart

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон DRS162

110.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Дупчење/бушење: до Ø 162mm
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230V
 • Моќност (kW): 2.5 kW
 • Брзина на празен од (min-1): 450 вртежи во минута
 • Максимална длабочина на дупчење/бушење: 600mm
 • Пречник за дупчење/бушење во бетон:  од 40 до 162mm
 • Прифат: Надворешен – 1 ¼” Внатрешен – ½”
 • Димензии (l x w x h) (mm): 365 x 185 x 855
 • Тежина (kg): 15,5kg

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW – 162mm (DRS162)
Технички податоци
 • Дупчење/бушење: до Ø 162mm
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230V
 • Моќност (kW): 2.5 kW
 • Брзина на празен од (min-1): 450 вртежи во минута
 • Максимална длабочина на дупчење/бушење: 556mm
 • Пречник за дупчење/бушење во бетон:  од 40 до 162mm
 • Прифат: Надворешен – 1 ¼” Внатрешен – ½”
 • Димензии (l x w x h) (mm): 365 x 185 x 855
 • Тежина (kg): 15,5kg
 • Тип на ладење: Воздушно
 • Тип на дупчење/бушење: Работа на принцип со вода (водено, мокро)
 • Maшината доаѓа комплет со постоље
 • Машината не вклучува круна

Дополнителни информации

Тежина 15,5 кг
Димензии 365 × 185 × 855 cm
Бренд

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Земја на потекло