Мени
Продавница
00

Cart

Електрична дигалка 500W – 250KG

9.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 500W
 • Подигање со ремен: 250kg
 • Подигање без ремен: 125kg
 • Висина со ремен: 6m
 • Висина без ремен: 12m
 • Брзина со ремен: 4m/min.
 • Брзина без ремен: 8m/min.

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

LHM1011 – Електрична дигалка 500W – 250KG
Спецификации
 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 500W
 • Подигање со ремен: 250kg
 • Подигање без ремен: 125kg
 • Висина со ремен: 6m
 • Висина без ремен: 12m
 • Брзина со ремен: 4m/min.
 • Брзина без ремен: 8m/min.
Опис
 • Висок капацитет на подигнување
 • Челично јаже кое не се усукува со што се намалува извртувањето на товар при подигање
 • Далечинско управување
 • Безбедносно копче
Вклучено
 • 2 монтажни држачи
 • 2 куки за товар

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло