Мени
Продавница
00

Cart

Електричен тример 350W – 250mm

2.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V˜, 50/60Hz
 • Моќност: 350W
 • Ширина на косење: 250mm
 • Брзина на празен од: 0-11.500/min.
 • Дебелина на конец: 1.2mm
 • Тежина: 3.0kg

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

GTM1002 – Електричен тример 350W – 250mm
Спецификации
 • Напон: 220-240V˜, 50/60Hz
 • Моќност: 350W
 • Ширина на косење: 250mm
 • Брзина на празен од: 0-11.500/min.
 • Дебелина на конец: 1.2mm
 • Тежина: 3.0kg

Дополнителни информации

Тежина 3 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло