Мени
Продавница
00

Cart

Безмаслен мобилен компресор 1100W

9.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230V, 50HZ
 • Моќност: 1.100W (S3-15%)
 • Брзина на на празен од: 3.550/min.
 • Проток: 180 liter/min.
 • Манометар за пумпање гуми
 • Дувалка
 • 3 адаптери

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

CRM1049 – Безмаслен мобилен компресор FERM 1100W
Спецификации
 • Напон: 230V, 50HZ
 • Моќност: 1.100W (S3-15%)
 • Брзина на на празен од: 3.550/min.
 • Проток: 180 liter/min.
Опис
 • Безмаслен
 • 3m гумено црево со универзален конектор
 • Мекан ракофат
 • 5m кабел
Вклучено
 • Манометар за пумпање гуми
 • Дувалка
 • 3 адаптери