Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИБезмаслени компресориБезмаслен медицински компресор XS1440

Безмаслен медицински компресор XS1440

300.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Dental Air Compressors
 • Проток на воздух (l/min): 1440
 • Вртежи во минута (min-1): 1440
 • Моќност на моторот (kW): 7.5
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): без сад во куќиште
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1250 x 770 x 950
 • Приклучок: 3/4
 • Тежина (kg): варијабилна
 • Ниво на бучава (dB): 76

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Безмаслен медицнски тивок компресор во куќиште XS1440 – 7.5KW – 400V – 8bar
Dental Air Compressors: A Vital Component for Dental Practices
Технички податоци
 • Проток на воздух (l/min): 1440
 • Вртежи во минута (min-1): 1440
 • Моќност на моторот (kW): 7.5
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Максимален работен притисок (bar): 8
 • Волумен на сад под притисок (l): без сад во куќиште
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1250 x 770 x 950
 • Приклучок: 3/4
 • Тежина (kg): варијабилна
 • Ниво на бучава (dB): 76

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
Димензии 1250 × 770 × 950 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz