Мени
Продавница
00

Cart

Стартер/полнач за акумулатори 6V – 12V

5.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон 230V, 50Hz
 • Моќност Max. 400W
 • Брзо полнење 12A/100S 6A/180S
 • Нормално полнење 6/12V DC, 2A

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

BCM1020 – Стартер/полнач за акумулатори 6V – 12V
Спецификации
 • Напон 230V, 50Hz
 • Моќност Max. 400W
 • Брзо полнење 12A/100S 6A/180S
 • Нормално полнење 6/12V DC, 2A
Опис
 • Транспортна рачка
 • Брзо и нормално полнење
 • LCD дисплеј со индикатор
 • Автоматска заштита од куса врска
 • Полнач и стартер два во еден 2/1
Вклучено
 • Комплет стеги за акумулатор
 • 80A осигурувач

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло