Мени
Продавница
00

Cart

Апарат за заварување 40 – 100A

9.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон 230V, 50Hz
 • Струја за заварување 40-100A
 • Дебелина електрода 1.6 – 2.5
 • Кабел за варење 2.1m
 • Заземјување 1.5m

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

WEM1042 – Апарат за заварување 40 – 100A
Спецификации
 • Напон 230V, 50Hz
 • Струја за заварување 40-100A
 • Дебелина електрода 1.6 – 2.5
 • Кабел за варење 2.1m
 • Заземјување 1.5m
Опис
 • Индикатор за струја
 • Термален прекинувач со контролно светло
 • Присилно ладење
Вклучено
 • Маска за заварување
 • Чекан
 • Челична четка

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло