Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАБАТЕРИСКИ АЛАТИКатегорија "FERM industrial FI20V platform"

FERM industrial FI20V platform

Ferm Industrial FI20V Platform е иновативна платформа на акумулаторски алати кои обезбедуваат високи перформанси и издржливост за професионалните потреби. Овие алати се дел од Ферм Индастриал линијата која ги нуди најнапредните технологии за градежни и индустриски проекти. Со батерија од 20V, овие алати обезбедуваат силна моќ и перформанси за различни видови работи. Независно дали станува збор за бушачи, аголни брусилки, винско одвиивачи или други алатки, Ферм Индастриал FI20V Platform ви обезбедува висок квалитет и издржливост за вашите проекти.

Се прикажуваат сите 3 резултати