Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКатегорија "FERM power tools"

FERM power tools

FERM power tools е меѓународно познат бренд за електрични алати од Холандија. Основан во 1965 година, FERM дизајнира и развива висококвалитетни алати и машини за сечење, дупчење, брусење, глодање, пескарење, лепење, заварување…
Производите на FERM се дизајнирани и тестирани според строгите европски стандарди и се во согласност со најновите безбедносни барања.

Прикажувам 1–16 од 79 резултати