Сервисен центар

Овластен сервис и резервни делови за FERM Холандија, OMEGA air PROAIR Словенија и TYROLIT Австрија.

Овластен сервис и резервни делови за FERM Холандија, OMEGA air PROAIR Словенија и TYROLIT Австрија.

ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА 

Адреса

 Ул. 15 бр. 40 - Јурумлери, Скопје

Телефон

+389 (0) 2 2533 527 

Мобилен
 +389 (0) 76 501 730

 +389 (0) 70 315 566

Е-маил
 servis@alpetehna.mk

ГАРАНЦИЈА НА ПРОИЗВОДИ
Ви благодариме што го купивте овој производ.

Со секој купен производ добивате гарантна картичка од: 1 - ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА и 2 - ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА.

Доколку имате технички проблем со производот ве молиме обратете се во сервисниот центар.

ОВЛАСТЕН СЕРВИС  

  • FERM power tools - Netherlands 
  • TYROLIT group - Austria
  • OMEGA air - Slovenia
  • AERSERVICE equipments - Italy

SERVIS ZA FERM HOLANDIJA, PROAIR SLOVENIJA, TYROLIT AVSTRIJA