Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКатегорија "Завојни компресори"

Завојни компресори

Завојните компресори на произведителот OMEGA AIR, Словенија се моќни индустриски уреди кои обезбедуваат компримиран воздух за различни примени. Овие компресори се дизајнирани за професионални корисници и индустрии, вклучувајќи го автосервисот, градежништвото и производството. Со висок капацитет, ефикасност и сигурност, завојните компресори се идеални за задачи кои бараат стабилен притисок на воздух. 🌬️🔧

Се прикажуваат сите 4 резултати