Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКатегорија "Компресори со агрегатски погон"

Компресори со агрегатски погон

Компресорите со агрегатски погон се моќни индустриски уреди кои обезбедуваат компримиран воздух за различни примени. Бензинските компресори се идеални за места каде што нема достапност на струја или каде што е потребно мобилност. Овие компресори работат со бензин и се погодни за градежништво, ремонти на терен, автосервиси и други слични примени. Со висок капацитет, бензинските компресори се партнери кои ќе ви помогнат да ги завршите вашите задачи. Со Моќни бензински мотори произведени од HONDA, Јапонија и висок капацитет за проток на воздух. Компресорите со агрегатски погон се идеални за задачи кои бараат стабилен притисок на воздух. 🌬️🔧

Се прикажуваат сите 2 резултати