Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКатегорија "Клипни компресори"

Клипни компресори

Клипни компресори со директен погон од Словенскиот производител OMEGA AIR. Eфикасни и сигурни индустриски алатки кои се користат во широк спектар на апликации. Овие компресори се познати по својата способност да компресираат големи количини на воздух со помалку вибрации и бучава во споредба со традиционалните компресори. Со својата моќ и сигурност, тие се идеални за индустриските мали потреби.🌬️🔧

Се прикажуваат сите 4 резултати