Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИКатегорија "Безмаслени компресори"

Безмаслени компресори

Професионални тивки клипни компресори без масло од Словенскиот производител OMEGA AIR. Компресорите се многу тивки, затоа се особено погодни за работа каде бучавата треба да се намали на минимум. Воздухот што доаѓа од овие компресори е без маслени загадувања, што ги прави идеални за медицина, фарбање и автолакерска индустрија. Компресорите се карактеризираат со сигурна работа, а основното одржување е лесно и може да се врши од страна на клиентот. За специфични апликации (како што е стоматологијата), достапни се додатоци како адсорпциони сушилници и филтри со различни капацитети, кои се резултат на нашиот развој. Со нивна употреба, воздухот може да се исчисти и осуши според специфичните потреби на апликацијата. 🌬️🔧

Се прикажуваат сите 10 резултати