Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПНЕВМАТСКА ОПРЕМАКатегорија "Пневматски црева"

Пневматски црева

Пневматски црева се најважен дел од вашата опрема. Тие се потребни за секој алат и машина кои ја црпат моќноста од воздухот. Индустриските црева за пневматика и флуиди се висококвалитетни црева од Словенско производство, со различни апликации, вклучувајќи полиуретански спирални црева, полиамидни црева Rilsan, ATEX сертификат, спирални цевки и други. 🛠️💨

Се прикажуваат сите 3 резултати