Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПЕРАЧИ ПОД ВИСОК ПРИТИСОККатегорија "Перачи под висок притисок на ладна вода"

Перачи под висок притисок на ладна вода

Зачистете сè со моќта на нашите перачи под висок притисок на ладна вода од Словенскиот производител OMEGA AIR. Идеални за секојдневна и професионална употреба, овие перачи нудат врвна ефикасност и долготрајност. Видете ја нашата понуда и купете веднаш! 🌊🧼

Се прикажуваат сите 5 резултати