Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАМАСЛА ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕКатегорија "Масла за завојни компресори"

Масла за завојни компресори

MEGA AIR синтетичкото масло за завоен компресор со нуди продолжен работен век во ротационите завојни компресори (до 8.000 часа) и во голема мера ги намалува наслагите и во едностепените и во повеќестепените компресори со клипни воздушни компресори.

Прикажан е еден резултат