Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАМАСЛА ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕКатегорија "Масла за пневматски алати"

Масла за пневматски алати

MEGA AIR синтетичкото масло за пневматски алат е ефикасно масло кое ги подмачкува ротационите и клипните лежишта и моторите на пневматските алати, притоа управувајќи со влагата и климатизирачките гумени и пластични заптивки и О-прстените. Обезбедува непречено функционирање на воздушните алатки, го намалува абењето и помага алатите да траат со години, дури и со генерации.

Прикажан е еден резултат