Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАМАСЛА ЗА ПОДМАЧКУВАЊЕКатегорија "Масла за клипни компресори"

Масла за клипни компресори

MEGA AIR ги исполнува сите барани спецификации од високата класа, опширно е тестиран и затоа е одобрен да се користи во нашата целосна палета на клипни компресори. Маслото од клипниот компресор е специјално формулирано за да ги исполни сите барања. Со правилна употреба на нашите висококвалитетни лубриканти, ќе го продолжите животниот век на вашиот компресор, ќе ги намалите и контролирате трошоците за одржување и ќе ја максимизирате ефикасноста на компресорот.

Прикажан е еден резултат