Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКатегорија "БАТЕРИСКИ АЛАТИ"

БАТЕРИСКИ АЛАТИ

Започнете со вашиот следен проект со нашите акумулаторски/батериски алати, кои обезбедуваат слобода на движење и едноставна употреба без потреба за кабли или електрични извори. Нашите акумулаторски алати ги обезбедуваат истиот перформанс како и конвенционалните алати, но со додадената предност на безжичната употреба. Од бушачи, винско одвиивачи, аголни брусилки до циркуларни пили, нашите акумулаторски алати се погодни за различни видови проекти во работилницата или на градежното место. Изберете ги нашите акумулаторски алати и започнете со вашите проекти со слобода и удобност.