Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦААЛАТИ И ОПРЕМА ЗА БУШЕЊЕ - ДУПЧЕЊЕ ВО БЕТОН ПЛОЧИКатегорија "Круни за бушење/дупчење во армиран бетон"

Круни за бушење/дупчење во армиран бетон

TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија. Препорачливо за машини бушење/дупчење до 3 kW. За меки до средно тврди бетонски површини. Квалитетни алатки за најсложените апликации и максимална економска ефикасност. Одлични и конзистентни перформанси, универзална употреба и непречено бушење/дупчење во армиран бетон. Сегментирана круна произведена со TGD®-технологија со идеална висина од 11,3 mm. Ласерски заварени заби на круната со што се овозможува бушење/дупчење во армиран бетон до Ø 250 mm на овој тип на круни за максимална безбедност.

Се прикажуваат сите 13 резултати