Информации за испорака

Информации за испорака

Сите нарачани производи може да се испорачат до врата или до локална база на градот. Плаќањето може да го извршите преку веб продавницата, фактура и во готово при прием на производот. Производот ќе си го подигнете преку Карго Експрес во вашиот град за 2 до 3 дена после вашата нарачка, доколку поинаку не е договорено.  

Карго Експрес ќе ве информира телефонски кога производот ќе биде во нивната база.

Доставата се врши преку карго служба на целата територија на Македонија.


За сите нарачки доставата е варијабилна во зависнот од местото на испорака.


ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

Адреса

Ул. 15 бр. 40 - Јурумлери, Скопје

Телефон

+389 (0) 2 2533 527

+389 (0) 70 315 566

Е-маил

info@alpetehna.mk