За нас

ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

Екслузивен увозник и овластен сервис за Македонија и Косово на реномираните брендови:

  • FERM power tools - Netherlands 
  • TYROLIT group - Austria
  • OMEGA air - Slovenia
  • AERSERVICE equipments - Italy

Компанијата ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА, работи преку трговска мрежа на дилери, интернет продажба како и директна продажба на големи индустриски компании. Како поддршка на своите клиенти, компанијата обезбедува и постпродажен сервис. Основна активност на компанијата е продажба на машини, електричен алат и дополнителна опрема. 

Продажба на електричен рачен алат, дополнителна опрема, прибор, перачи под висок притисок, индустриски правосмукалки, пумпи за вода, компресори, пневматски алати, грејни тела, абразивни матријали, машини за градежната идустрија како и секаков вид на дополнителна опрема.

Адреса

 Ул. 15 бр. 40 - Јурумлери, Скопје

Телефон

+389 (0) 2 2533 527 

Мобилен

+389 (0) 70 315 566 

Е-маил
 info@alpetehna.mk